cosmelan

Cosmelan fra Mesoestic er et produkt med fantastiske resultater for hud med pigmentforandringer.Da etter sol,graviditet,hormonforandringe.Hud med aknearr. For hyperpigmentering,melasma,cholasma.Pigmentering pga alder eller etter sol.Det tar også bort fregner.Dette kan brukes i ansiktet og på kroppen.Vi vet at hender er like utsatt som ansiktet.

Virker for alle hudtyper.Fra helt lyse til helt mørk hudtype.(Fitzpatrick  I-VI)

Kan brukes hele året.

Må ikke kombineres med andre behandlinger. Alle syrebehandlinger (Glycolic acid) må stoppes i god tid før en starter på denne kuren.

For at resultatet skal bli bra så må en ikke avbryte behandlingen.

Dette er en sikker behandling med utrolige resultater.

En starter behandlingen i salongen hvor en får renset huden godt før det blir lagt på en maske.Denne masken skal virke i 8 - 12 timer avhengig av hudtypen til kunden.Denne skal så vaskes av hjemme.Så skal en fortsette hjemme med Cosmelan 2.Denne skal smøres inn på de aktuelle områdene morgen og kveld .Sammen med Cosme 2 så får en med seg en fuktighetskrem som skal smøres på og den bruker en når en føler seg for tørr og stram i huden.Etter ca 3 dager så vil en begynne å flasse. Da er huden i gang! En har oppfølging med salongen hele veien. Etter 7-10 uker så kan en begynne å se det endelige resultatet.

Virkestoffene i Cosmelan:

  • Kojic acid
  • Azelavic acid
  • Phytic acid og salicylacid
  • Alpha-arbutrin
  • A vitamin
  • C- vitamin



Vi anbefaler at du også kan søke på nettet og der vil det ligge masse før/etter bilder etter behandling med Cosmelan.